Симеон Мечев: Време е за ново на начало

Полузащитникът на ФК “Локомотив” (Горна Оряховица) Симеон Мечев напусна клуба по свое желание. Мечев дойде в Горна Оряховица през пролетта на 2015 година от “Нефтохимик” (Бургас) и изигра една пълна година с черно-бялата фланелка.

“Разделихме се с клуба по взаимно съгласие и решението е изцяло мое. Отборът не е този отбор на “Локо” (ГО), който беше и най-добре за мен е да си тръгна. След претърпяната сериозна контузия (тежка травма в гръбначния стълб съпроводена с три фрактури) проведох доста сериозно лечение в Германия, където смея да твърдя, че се лекувах на най-високото ниво на медицината от този тип контузии. Вече съм добре, здрав и се надявам да бъде всичко нормално.

Продължавам напред и естествено ще се занимавам с това, което обичам да правя – да играя футбол. Да има варианти и изчаквам за момента, но до няколко дни всичко ще бъде ясно. Бил съм извън терените 8 месеца, но щом към мен има интерес преди контузията съм си свършил работата добре.

Мачът, който изиграх с екипа на “Локомотив” (Горна Оряховица), който няма да забравя никога е на 11 декември 2016 година срещу “ЦСКА-София”. Пълен стадион и това е мач, който остава в историята, едно прекрасно и незабравимо изживяване.

Тръгваийки си ще бъда искрен от феновете и привържениците на “Локо” (ГО) получих доста голямо уважение и подкрепа, за което им благодаря. За времето, което бях част от “Локомотив” (Горна Оряховица) за мен те са много специални, за мен Горна Оряховица е специален град с много приятели!” – сподели Симеон Мечев.

Йордан Хинков

Трима напуснаха ФК “Локомотив” Горна Оряховица

Полузащитникът на ФК “Локомотив” (Горна Оряховица) Симеон Мечев напусна клуба по свое желание. “Железничарите” няма да разчитат на Любомир Генчев, с когото се разделиха по взаимно съгласие.

Вратарят Димитъp Николов, ĸойто бе чаcт от cъcтава на „шейxовете“ пpез изминалия cезон в Пъpва лига и започна с “Локо” (ГО) във Втора Професионална лига, преди затварянето на трансферния прозорец е решил да напусне Горна Оряховица и да се завърне в Бургас.

Футболен клуб “Локомотив” (Горна Оряховица) благодари на тримата футболисти за положения труд, професионализъм и всеотдайност и им желае успех в предстоящите им начинания!

Йордан Хинков

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*