Кметът Инж. Добромир Добрев получи почетен плакет от БФС

С почетен плакет от Българския футболен съюз бе удостоен кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Отличието му бе връчено днес от президента на БФС Борислав Михайлов по време на среща в Националната футболна база. Плакетът бе връчен на инж. Добрев с признателност за ползотворното сътрудничество с БФС и УЕФА.
На срещата в столицата днес присъстваха президентът на УЕФА Александър Чеферин, президентът на БФС Борислав Михайлов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, ръководството на Българския футболен съюз, представители на Националното сдружение на общините в България, както и ръководителят на отдел „Национални Асоциации“ към УЕФА Зоран Лакович.
Сред основните теми на срещата бе сътрудничеството между УЕФА, БФС и Общините в България. Обсъдени бяха различни възможности за подобряването на инфраструктурата на детско-юношеските школи в различните региони на страната с помощта на УЕФА, БФС и Общините, както и прилагането на новата програма на УЕФА за училищен футбол и успешното продължение на програмата „Грасрутс“.
Кметовете от своя страна изразиха задоволство от срещата и планираните действия за развитието на футбола в Общините, които управляват.
Всеки един от присъстващите получи почетен плакет и поздравления от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*