Локо (ГО) започна подготовка за пролетния полусезон

Отборът на “Локомотив” (ГО) се събра за първа тренировка. Заниманието започна в 14.30 часа на едно от тренировъчните игрища около стадион “Локомотив”.

“За съжаление метеорологичните условия са лоши и поради тази причина е нужно търпение от страна на момчетата и треньорския щаб, докато започнем тренировки на терена в Долна Оряховица. Ще тренираме на терена в Царева ливада. Доста нови футболисти има на проби, искаме да вдигнем класата и нивото на отбора. Като цяло сме доволни от тези, които изнесоха мачовете есента. Създадохме добър колектив, но са ни необходими нови футболисти, за да надградим добрата основа, която създадохме. Финансово вече сме стабилни не дължим нищо на играчите и се надяваме на по-добри дни за “Локомотив”. Програмата за подготовката е готова за шест седмици напред. Ще изиграем 5 контроли: още тази събота на 20 януари от 11.00 с ФК “Левски” гр. Левски в Царева ливада, на 27 януари от 11.00 с ФК “Ботев” (Гълъбово), на 3 и 11 февруари сме в договорка за контроли с отбори от Първа лига и до дни ще оповестим съперниците, на 17 февруари играем с “Литекс”. Спортно-техническия щаб скърби за загубата на един достоен човек – Петър Христов! Той ще остане в сърцата и съзнанието ни. Светла му памет! Загубихме един голям и истински приятел, аз и Ивайло скърбим за него и се надяваме да е на едно по-добро място. Мир на праха му!” – сподели Александър Димитров

Почти сигурни попълнения са Мариян Димитров и Георги Колев. Мариян Димитров започва кариерата си в „Черноморец“ (Бс), като след навършване на 16-годишна възраст е привлечен в софийската школа ДИТ (днес “Септември” (София)). Младият защитник е познат на старши треньорът Александър Димитров от съвместна им работа в Националния отбор до 19 години. През есента на 2017 година бе преотстъпен от ФК “Септември” (София) на ФК “Царско Село” (София), за който изигра три мача във Втора Професионална лига. Георги Колев е 24 годишен, като в “Локомотив” халфът идва от „Добруджа“ (Добрич). Сред другите дошли на проби футболисти познати имена са Орлин Орлинов играл за “Литекс” и ЦСКА. Вратарят Евгени Александров е също продукт на ловешката школа, като е пазил на вратата на “Литекс”, ПФК „Монтана“ и „Дунав“ (Русе). Напуснали официално на този етап са Аристоте Ндонгала подписал с ПФК “Черно море” (Варна) и Ивайло Тодоров, които ще играе през пролетта за “Пирин” (Благоевград). На двамата напуснали футболисти благодарим за доброто представяне и отношение към “Локомотив” (Горна Оряховица), пожелаваме им успех в новите клубове!

Снимки:

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*