ФК “Локомотив” (ГО) има нов председател на УС

На провелото се Общо събрание в зала 1 на Община Г.Оряховица бе приета оставката на стария УС, направен бе и отчет за финансовото състояние на клуба от август 2017 година до този момент.

Смяната на властта в ФК „Локомотив” се наложи, след като преди два месеца цялото ръководство подаде оставка, заради закон, който забранява на общински съветници и служители на Общините да участват в управата на общински дружества, клубове и предприятия. Това изменение в закона не влезе в сила, но клубната управа на „Локомотив” не оттегли оставката си.

Общото събрание гласува оставките и се оказа, че единствена кандидатура за поста остана предложеният от досегашния председател Даниел Костадинов общински съветник Георги Бижев.

“Благодаря за гласуваното ми доверие. Ще работя така, за да убедя останалите, че в този труден момент съм добър избор!” – споделия новия председател. Той предложи в Управителния съвет да влязат старите кадри Йордан Яков и Николай Цачев, както и футболните легенди на „Локо” – Ангел Минчев и Ценко Гавазов.
37-годишният Георги Бижев има свой бизнес и е общински съветник от групата на ГЕРБ.

Новият УС на ФК “Локомотив” (ГО) трябва след последния мач за това първенство от ВПЛ срещу “Несебър” да започне да работи по избора на нов треньорски щаб, по новата селекция за предстоящето първенство.

Йордан Хинков

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*