ФК “Локомотив” (ГО) – ФК “Кариана” (Ерден) 0:0

Във втората контрола за момчетата на Тодор Киселичков съперник бе новакът във Втора Професионална лига “Кариана” (Ерден).

Срещата започна добре за “железничарите”, които владееха топката повече от своя съперник, като играта се водеше предимно в средата на терена.

Футболистите на Атанас Джамбазки изпълниха доста корнери през първата част, но не затрудниха сериозно Евгени Александров. Кристиян Китов отправи силен удар от далеч към вратата на съперника, след подаване на Красен Трифонов, ударът попадна в очертанията на вратата, но гол не падна.

В 42-та минута изстрел на Красен Трифонов мина съвсем близо до десния страничен стълб на Стамен Бояджиев. Силно се включиха и младоците Здравко Жилов и Димитър Калчев.

Втората част започна по-добре за горнооряховските футболисти и те създадоха три хубави ситуации за отбелязване на попадение, но за тяхно съжаление гол не падна.

В последната четвърт на двубоя Сандов центрира от дясно и Жилов можеше да вкара, но пропусна. Георги Колев стреля към вратата на “Кариана”, ударът му мина встрани от целта. В края на мача младока Мартин Димитров също се отличи с пропуск.

Футболистите на Кариана, както през първата част разиграваха предимно в средата на терена, но не стигнаха до сериозна ситуация за отбелязване на гол.

Двамата старши треньори пуснаха в игра всички футболисти записани в тимовия лист.
Спортен комплекс Правец

Снимки:

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*