Тодор Киселичков: Нужна ни е повече класа

“Железничарите” претърпяха поражение с 3:2 при гостуването си на II отбор на ПФК “Лудогорец” в Разград.

След добро първо полувреме футболистите на Тодор Киселичков поведоха с гол от дузпа, реализирана от Тихомир Кънев.

Втората част последва неузнаваем спад в играта на “Локо” (ГО), като младите “орли” се възползваха от това по най-добрия начин и закономерно победиха.

Ето какво сподели след двубоя видимо разочарованият Тодор Киселичков:

“Първото полувреме беше много добро за нас, но през втората част допуснахме доста брак в играта ни и логично бяхме победени.

Исках футболистите да не се разскъсват, защото това даваше голямо предимство на младите футболисти на “Лудогорец”.

Казах им, че е нужно да отбележим втори гол и да затворим мача. За жалост се получи точно обратното. Нужна ни е повече класа, нужно е в ситуациите двама на двама, един на един да извлечем максимума.

Това се постига с работа и е нужно време на отбора ни да се сработи, защото за никого не е тайна, че градим колектив от нулата. Не искам да звучи като оправдание, но това е самата истина.

Следващия мач чука на вратата, длъжни сме да отстраним неточностите, защото друга алтернатива освен победа нямаме!” – завърши старши треньорът.

“Играхме срещу добре организиран и научен отбор. Ние излязохме в този мач с цел да извлечем максимума от него. Всичко се разви добре за нас и на почивката се оттеглихме с гол аванс.

През втората част имахме своите шансове, но за съжаление не можахме да ги реализираме. Оставихме много пространства на домакините и те се възползваха по най-добрия начин от това.

Срещу “Добруджа” съм сигурен, че ще си вземем това, което изпуснахме тук в Разград!” – каза авторът на двата гола за “железничарите” Тихомир Кънев.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*