Кристиян Китов: Вярвам, че ще изглеждаме по-добре

Отборът на “Локомотив” ГО отново не успя да запише победа в своя домакински мач. “Железничарите” водеха до 90-та минута, но грешка в защитата позволи на гостите да изравнят.

Отлично игралия в тази среща Кристиян Китов, отбелязал много красив гол сподели своето мнение:

“Разочароващ мач за нас, отново изтървахме да прибавим три точки към нашия актив. Победата ни бе нужна с оглед на изпуснатите точки в първите два мача. Първото полувреме започна добре за нас отбелязахме гол, изтървахме да покачим резултата, опитвахме се да си подаваме топката повече. Втората част излязохме отпуснати смятайки, че мача вече е решен и в края бяхме наказани. Липсваше ни концентрация бяхме припряни и прибързвахме. Имахме няколко чисти положения, които не успяхме да реализираме и съвсем логично изпуснахме победата. Убеден съм и вярвам, че от мач на мач ще изглеждаме все по-добре и по-добре. Все пак сме нов отбор и е нормално първите двубои да сме по-колебливи, но съм сигурен, че сме на прав път и всичко ще си дойде на място!” – завърши футболистът.

В следващия четвърти кръг от първенството на “Локомотив” ГО му предстои трудно гостуване в София на лидера “Царско село”.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*