“Локо” (Горна Оряховица) се подсили с двама нови футболисти

“Локомотив” (Горна Оряховица) се подсили с двама нови футболисти ден преди затваряне на трансферния прозорец. Това са централният защитник Ивайло Тодоров от Витоша (Бистрица) и нападателят Димитър Юруков, напуснал третодивизионния Хебър (Пазарджик).

Ивайло Тодоров е роден на 12 декември 1994 година. Юноша е на Етър (Велико Търново). Играе на поста централен защитник. Играл е за Кампаниакос (Гърция), Левски (Карлово), Локомотив (Г. Оряховица), Пирин (Благоевград), Витоша (Бистрица). Тодоров бе част от Локо (ГО) по времето на старши треньора Александър Димитров през есента на 2017 година. 

Централният нападател Димитър Юруков е роден на на 29.05.1992 година. Юноша е на “Ботев” 2002 (Пловдив). Игррал е за отборите на Спартак (Пловдив), ОФК Гигант (Съединение), Марица (Пловдив), Хебър (Пазарджик).

На 07.09.2018 година (петък) старши треньорът на “железничарите” Тодор Киселичков ще има възможността да изпробва новите попълнение в контролата срещу “Дунав” (Русе). Проверката е с начален час 17:30 и ще се проведе на стадион “Локомотив”.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*