Биян Саид: “Момчетата показаха много характер и дисциплина”

Временният треньорски тандем на ОФК “Локомотив” (Г.Оряховица) Марин Байчев и Биян Саид записа трета поредна победа от първенството на Втора Професионална лига след красиво попадение на защитника Мартин Николов и отличен Евгени Александров на вратата.

В този мач стражът на “железничарите” спаси дузпа в 30-та минута на двубоя и още два опасни удара на Турицов и Пламен Николов.

“Получи се хубав мач с доста положения и доста спорни ситуации.

В 30-та минута съдията отсъди дузпа за противника, аз се радвам, че успях да я спася и да оставя отбора в мача.

“На трибуните маше доста наши фенове, които зарадвахме. Искам от името на всички мои съотборници да им благодаря, че ни подкрепаха през целия мач.

С тази трета поредна подбеда нещата се успокоиха и се изкачихме в класирането.” – сподели Евгени Александров.

Своето мнение за мача и нещата около отбора на “железничарите” коментира и треньорът на вратарите Биян Саид:

“Като цяло доста тежък мач поради факта, че отбора на Литекс играе доста добър футбол и в пет поредни мача не познаваше вкуса на загубата.

Трябва да кажа, че в момчета имаше доста натрупана умора от изиграните мачове, а непосредствено преди срещата имахме пет човека с вирусно заболяване.

Главната причина за нашата победа в този мач е пределната ни концентрация, мотивация, момчетата показаха много характер и дисциплина.

Всички се представиха доста добре, но мога да отлича вратаря Евгени Александров, който освен дузпата, която му е втора поредна, се намеси решително в още три ситуации.

Относно треньорския пост крайното решение е в ръцете на президента и УС на клуба. Сигурен съм, че те ще вземат най-правилното решение, което да бъде в полза изцяло на клуба и отбора!” – каза Биян Саид.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*