ОФК “Локомотив” (Г.Оряховица) започва на 8-ми януари

ОФК “Локомотив” (Г.Оряховица) се събира за първа тренировка на 08.01.2019 г. Всичко на футболистите е изплатено, а отборът на “железничарите” завърши във финансова стабилност 2018 година.
“Събираме се на 08.01.2019 г. за първа тренировка и начало на подготовката за новия полусезон. Тогава ще са ясни имената на новите попълнения в нашия отбор. Ще запознаем момчетата с целите и задачите пред отбора преди началото на пролетта. Няма да се борим за оставане и живуркане в групата, преговаряме с доста футболисти, но ще подберем това, което ни е нужно. Искаме да работим в перспектива, да създадем с треньорския щаб една здрава сплав между рутината и младостта в дългосрочен план. Контролите са уточнени – ще бъдат осем на брой. Стартираме първата на 23.01. /вторник/ срещу ПФК “Ботев” (Пловдив). Надявам се всички да са здрави, за да направим една хубава подготовка преди началото на полусезона във Втора Професионална лига. Желанието ни е да вдигнем конкуренцията в отбора. Който се влага най-много и работи усърдно в тренировъчния процес, той ще бъде в титулярния състав. Този, който покаже най-голямо старание, той ще е, борбата за място ще вдигне несъмнено нивото на отбора. Сплав между рутина, младост и себераздаване – такъв искам да виждам “Локомотив” (Горна Оряховица) в предстоящите мачове!” – сподели старши треньорът Красимир Мечев.
“Старши треньор ОФК “Локомотив” (Г.Оряховица) ще е Красимир Мечев. Кондиционен треньор ще е Илия Пендов. Помощник треньор ще бъде Марин Байчев (с него отборът завърши на осмо място през есенния полусезон на Втора Професионална лига). Биян Саид – треньор на вратарите, а Лъчезар Русев работещ в ДЮШ, ще трупа опит с мъжкия отбор.
На футболистите всичко е изплатено за разлика от много отбори във Втора Професионална лига и не дължим нито лев на доставчици и хотели, а задълженията към НАП драстично намаляват. Завършваме 2018 година финансово стабилни. Тихомир Трифонов – Херо удължи договора си до 2021 година. В отбора остава и опитният страж Евгени Александров, който бе стабилен на вратата въпреки спекулациите, че ще играе в чужбина.
Разполагаме с много добра тренировъчна база в гр. Долна Оряховица и преценихме, че не е нужно да се разхищават финансови средства за лагери. Подготовката на ОФК “Локомотив” (Г.Оряховица) ще се проведе изцяло при домашни условия.” – каза президентът на ОФК “Локомотив” (Г.Оряховица) Георги Бижев.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*