ОФК “Локомотив” (Горна Оряховица) има нов президент

Локо ГО има нов президент

Иво Димитров беше избран за президент на ОФК “Локомотив” (ГО) на проведеното общо събрание на клуба.

Досегашният администратор на ОФК „Локомотив” Иво Димитров бе избран за председател на Управителния съвет на клуба от общото събрание, свикано заради оставката на вече бившия президент Георги Бижев.

Бижев предложи своя наследник, подчертавайки, че Димитров познава най-отблизо всички процеси в „Локо” и е най-наясно с това как трябва да се случат нещата.

Делегатите на събранието изслушаха отчет за приход-разход и дейността на УС за периода 01.05.2018 г. – 31.03.2019 г. Решението за оставка на председателя на ОФК “Локомотив” (ГО) и УС беше гласувано от делегатите.

С мнозинство бяха избрани и новият Председател на ОФК и състава на новия УС. В новия УС влизат легендите на “железничарите” Ценко Гавазов, Ангел Минчев, общинският съветник Добрин Дериджиян и доктора на Локо ГО Мариян Марков.

Георги Бижев, вече бивш председател на Локо ГО сподели: “Напускам поста не заради финансови проблеми, нито е свързано с политиката, а поради лични пичини.

Надявам се да съм се доказал в очите на тези, които не гласуваха за мен на предното общо събрание.

С футболисти и треньори не се работи никак лесно, а началото за мен беше доста трудно, но успях да се справя с това си начинание.

Благодаря на УС за помощта в нашата съвместна работа, благодаря на феновете за подкрепата. Оттеглям се с високо вдигната глава!” – завърши Георги Бижев

“Ще следвам линията на клуба и няма да има отстъпление от нея.
Връзката с феновете ще продължи, защото феновете обичат отбора си и го подкрепят в добри и трудни моменти.

Ще работя и за привличането на бизнеса във футбола, защото без финансова помощ не може да се издържа един клуб.
Знам, че ме очаква доста работа, но имам уверението на кмета инж. Добрев да бъде гръб в моята работа.” – каза веднага след избора си Иво Димитров.

Нека пожелаем успех на новия председател и на новия Управителен съвет на ОФК “Локомотив” (ГО).

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*