“Локомотив” (ГО) започва годината с гостуване на “Черноморец” (Балчик)

ОФК “Локомотив” (ГО) започва пролетния дял от първенството на Втора лига с гостуване в гр. Балчик. Момчетата на Милчо Сирмов се изправят срещу коравия тим на “Черноморец” (Балчик).

“Железничарите” в предсезонната си подготовка изиграха 5 контроли и инкасираха 3 загуби и 2 победи. Готвиха се изцяло в домашна обстановка като наблегнаха на физическата и тактическата подготовка на момчетата.

Отборът бе напуснат от Атанас Фиданин, Михаил Минков, Ивайло Тодоров, Мартин Сандов, вратаря Стефан Дафовски, Мартин Петков (поради трайна контузия) и в началото на отминаващата седмица бе освободен Стивън Славков. Треньорския щаб трябваше да окомплектова изцяло нова защитна формация.

Новите в “Локо” (ГО) са вратарят Диян Вълков, защитникът Величко Величков – Крауча, полузащитниците Никола Какамъков, Цветомир Вачев, Вълчан Чанев и централния нападател Стефан Неделчев. Милчо Сирмов през тази пролет ще залага в хода на първенството и на двама футболисти продукт на ДЮШ на ОФК “Локомотив” (ГО), роденият през 2002 година Момчил Кузманов и Янислав Цачев – набор 2003.

С отбора се готвят от началото на тази година петнадесет годишният вратар Ивайло Стефанов и младоците Кристиян Лозков, Звезделин Бончев и Александър Божуранов.

“Очаквам много здрав мач срещу опитен и корав съперник. Бяхме напуснати от всички в защита и се наложи да я градим наново, а доколко сме успели, ще си покаже. Искам през този полусезон да налагам и младите, да им дам шанс за изява в мъжкия футбол. Считам, че привлякохме нужните футболисти и искам да покажем през тази пролет добър футбол. Пожелавам на момчетата и на колегите да са живи и здрави, а на феновете да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях! – сподели старши треньорът Милчо Сирмов.

Главен съдия: Ивелин Занев АС1:
Асистенти: 1. Мирослав Марков 2. Владимир Ташков
Чевтърти съдия: Мартин Великов
Съдийски наблюдател: Димитър Костов

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*