ОФК “Локомотив” (ГО) представя новите попълнения

Тържествен водосвет преди контролата с ПФК “Лудогорец” II

Отборът на ОФК “Локомотив” (ГО) ще представи новите футболисти на втората си контрола от лятната подготовка на отбора за новото първенство във Втора Професионална лига. Съперник ще бъде дублиращият тим на ПФК “Лудогорец” (Разград). Мачът е на 01 юли 2020 г. (сряда) от 18:00 часа.

Около 17:15 часа отец Зоран ще отслужи тържествен водосвет за здраве и благополучие. Обикновено това се прави в началото на подготовката, но в “Локо” (ГО) тя започна на два етапа, като първият бе на 15 май 2020 г. с група от 18 юноши. При втория, който стартира на 15 юни 2020 г., тази група бе трансформирана до 12 момчета от ДЮШ.

С “железничарите” подготовката започнаха игралите през миналото първенство вратарят Ивайло Василев, защитникът Кристиян Райчев, полузащитникът Петър Чалъков и нападателят Стефан Неделчев, както и новите попълнения. Девет юноши на “Локо” (ГО) играха за мъжкия отбор в контролата с ОФК “Янтра” (Габрово). Като титуляр започна 17-годишният полузащитник Янислав Цачев, който има мачове за мъжкия отбор в миналото първенство. През втората част в игра се включиха юношите Тодор Бакърджиев (18 години), Звезделин Бончев (17 години), Ивайло Чакалов (18 години), Иван Славов (17 години), Кирил Димитров (18 години), Стефан Иванов (19 години) и Йордан Статев (19 години).

Стефан Иванов е юноша на ДЮШ на ОФК Локомотив” (ГО), преминал през ДЮШ на “Левски” (София) и “Ботев” (Пловдив). Йордан Статев също е юноша на “черно-белите”, преминал през ДЮШ на “Лудогорец” (Разград).

Трима пропуснаха двубоя с ОФК “Янтра” (Габрово) – Момчил Кузманов (18 години) поради заболяване, който има мачове за представителния отбор през миналото първенство на Втора лига, младият вратар Ивайло Стефанов (16 години) по семейни причини и Иван Иванов (18 години), който още не е възстановен от контузия. Иванов е юноша на “Локо” (ГО) играл за ДЮШ на “ЦСКА-София” (София).

Както се очаква, 12 юноши ще защитават цветовете на “Локо” (ГО) този сезон във Втора Професионална лига, което ще е прецедент в професионалния футбол.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*