ОФК “Локомотив” (ГО) е под карантина

На 03 юли 2020 г. получихме резултатите от проведените тестове за коронавирус на ръководството, треньорския щаб и футболистите на ОФК “Локомотив” (ГО). От извършените 28 теста 25 са отрицателни и 3 положителни на футболисти от представителния отбор. По разпореждане на РЗИ-В. Търново тримата футболисти с положителни тестове са поставени под карантина в домашни условия.

На 04 юли 2020 г. всички 25 контактни лица с отрицателни тестове са поставени под карантина от РЗИ-В. Търново.
В тази връзка от ръководството на Община Горна Оряховица и футболния клуб е създадена организация и още същия ден всички контактни лица са поставени под карантина на територията на Община Горна Оряховица. Тя се осъществява на два адреса които са предоставени на органите на РЗИ-В. Търново и ОД МВР-В. Търново.

Подчертаваме, че при провеждане на тренировъчния процес и единствената контролна среща от футболния клуб на територията на стадион “Локомотив” са спазени всички мерки на НОЩ.
Кубът ще продължи да функционира при спазване на всички противоепидемиологични мерки под контрола на РЗИ и служителите на МВР.

Уважаеми приятели скъпи фенове,

Ние сме “Локомотив” (ГО), един от последните автентични български футболни клубове, заедно с Вас и вашата подкрепа ще преодолеем и това препятствие!

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*