ОФК „Локомотив“ (ГО) привлече Румен Гьонов и Момчил Кузманов

ОФК „Локомотив“ (ГО) привлече Румен Гьонов и Момчил Кузманов. Двамата ще бъдат на разположение на треньорския щаб за домакинския двубой с ФК „Струмска слава“ (Радомир).

Румен Гьонов е роден на 09.05.1992 година и играе на позицията защитник. Гьонов е юноша на ФК „Германея“ (Сапарева баня). Играл е за отборите на: ФК „Германея“ (Сапарева баня), ФК „Витоша“ (Бистрица) и ФК „Царско село 2015“ (София). Румен Гьонов през сезон 2019/2020 е бил футболист на ФК „Царско село 2015“ (София).

Момчил Кузманов е роден на 30.11.2002 година, играе на позицията полузащитник. Кузманов е юноша на ОФК „Локомотив“ (ГО). Играл е за отборите на: ДЮШ на ОФК „Локомотив“ (ГО), ДЮШ на ФК „Литекс“ (Ловеч), ДЮШ на ПФК „Лудогорец“ (Разград), ФК „Рот-Вайс“ (Ерфурт, Германия), ОФК „Локомотив“ (ГО) и ФК „Севлиево“.

Момчил Кузманов е юноша на ОФК „Локомотив „ (ГО) и игра за отбора през пролетта на тази година. Започна подготовка за новото футболно първенство, но беше изгонен от бившия спортно-технически щаб. Той се завръща в ОФК „Локомотив” (ГО) по личното настояване на спортно-техническия директор Георги Иванов-Геша.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*