Георги Иванов – Геша: Не омаловажавайте труда на момчетата

След появилата се публикация от кмета на град Симитли г-н Апостол Апостолов, че главният съдията на двубоя от XIII кръг на Втора Професионална лига между отборите на ОФК „Локомотив“ (ГО) и ФК „Септември“ (Симитли) е изпълнявал „някаква поръчка“, своята позиция изрази спортно-техническият директор на най-титулувания функциониращ автентичен клуб в Централна Северна България г-н Георги Иванов.

„Целият треньорски щаб на нашия отбор прочитайки публикацията от кмета на гр. Симитли остана с впечатление, че не ОФК „Локомотив“ (ГО), а някой друг отбор е спечелил този мач. Ние играхме много силно през целия двубой и заслужено победихме, отбелязахме три гола, а и изтървахме още поне толкова. 

Препоръчваме на г-н Апостолов да изгледа записа от мача и да види как съдията на мача спести два червени картона на неговия отбор още през първото полувреме. Не бива с лека ръка да се изказват такива твърдения, защото те омаловажават труда на футболистите на ОФК „Локомотив“ (ГО). Статистиката ясно показва, че ударите към двете врати са 10:2 в наша полза. 

След дългото отсъствие на колегите от Симитли от професионалния футбол те явно не знаят, но специално на съдията Димитър Буров никой и по никакъв начин не може да му въздейства!“ – сподели спортно-техническият директор Георги Иванов.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*