Кадри от цирка, сътворен от главния съдия на мача в Своге

Скъпи приятели, уважаеми фенове,

Предоставяме на вашето внимание видео от двубоя за първенство на XVI кръг във Втора Професионална лига между отборите на ФК „Спортист 2009“ (Своге) и ОФК „Локомотив“ (Горна Оряховица).

Виждате цирка, сътворен от главния съдия Любослав Любомиров от Перник, който измисли в 38-та минута дузпа за домакините. До тази 38-ма минута футболистите на ОФК „Локомотив“ (ГО) диктуват събитията на терена.

Главният съдия Любослав Любомиров си съчини и показа жълти картони на Владислав Мирчев и Петко Цанков, като осакати нашия отбор за последния двубой от есенния дял на първенството във Втора лига.

В последното домакинство на 12.12.2020 г. (събота) срещу ПФК „Септември“ (София) треньорският щаб няма да може да използва Владислав Мирчев и Петко Цанков, поради наказание, измислено от главния съдия Любослав Любомиров. Според заповедта на здравния министър и на БФС в този мач не могат да вземат участие Янислав Цачев, Иван Славов, Владимир Янков, Йордан Борисов и Валентин Петров, защото не са навършили 18 години.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*