Фирма HMI ООД става спонсор на ОФК “Локомотив” (ГО)

Най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – HMI ООД става спонсор на ОФК „Локомотив”. Договорът за подкрепа бе подписан от един от собствениците на дружеството – Виктор Азманов, който е съветник в горнооряховския Общински съвет.

В този труден момент много клубове с немалки успехи изпитват затруднения да завършат първенството в професионалните групи. ОФК „Локомотив” (ГО) все пак оцелява. Нашият клуб има огромни традиции, това е единственият отбор, който не е претърпял никакви трансформации и е запазил автентичния си облик през годините.

Радваме се, че успешна фирма като HMI оценява това и е готова да помогне в този момент. Общинското ръководство няма да абдикира от грижата си за футбола, колкото и да са ни ограничени възможностите в момента. Имаме клуб емблема на футбола в Северна България, даваме път на младите и разчитаме, че ще дойде време, когато тази политика ще даде своите плодове.

Подарихме на Виктор Азманов „библията” на горнооряховския футбол – огромният труд, издаден за 100 години футбол в Горна Оряховица, с пожеланието неговото дружество да натрупа толкова история и да издаде подобна книга след години. Зам.-кметът Стефчо Алипиев, в чийто ресор е спортът, посрещна новия спонсор с юбилейно шалче за 100 г. футбол в Горна Оряховица.

Благодарим Ви!

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*