ОФК „Локомотив” (ГО) с категорична подкрепа към Александър Димитров

ОФК ”Локомотив” Горна Оряховица заявява своята безусловна подкрепа към треньорския тандем Александър Димитров и Ивайло Йорданов, които са сред възможните варианти за представителния отбор на България. Двамата бяха начело на горнооряховския тим в периода 2017/18г.

  • Ние заявяваме публично своята позиция със самочувствието на клуб, чийто екип в различни периоди са обличали двама от героите в САЩ-94 – почетният гражданин на Горна Оряховица Ивайло Йорданов и Бончо Генчев.

През последната година националният отбор на България стигна дъното с представяне и резултати, унизителни за нацията. Последният светъл лъч за българския футбол са изявите на младежките формации, водени от Александър Димитров.

Александър Димитров носи в себе перспективата на  новото начало, не е обременен от отношения с т.нар грандове, мениджърски интереси, не участва в схеми, не е и от треньорите, които изпълняват чинно нареждания и команди по телефона.  Това до голяма степен обяснява атаката и кампанията, която се провежда спрямо него в последните дни.

Убедени сме, че в тандем с Ивайло Йорданов, двамата представляват балансиран екип между млад и модерен специалист и футболен авторитет, който е извеждал с капитанската лента най-успешното поколение на българския футбол.

Представителният отбор на България се нуждае от реформа и цялостна концепция, а Александър Димитров има визията и волята да я реализира.

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*