ОФК “Локомотив” (ГО) завърши лятната подготовка с победа

ОФК “Локомотив” (ГО) завърши лятната подготовка с победа. “Академик” (Свищов) беше съперник в последната проверка на “железничарите” преди старта на новото първенство в Трета Северозападна лига.

Двубоят започна вихрено за ОФК “Локомотив” (ГО) и още в 4-та минута. Димитър Байдаков подаде към Георги Колев и той отбеляза, но попадението беше отменено заради засада. Иван Генов от пряк свободен удар в 10-та минута подложи на напрежение вратаря на гостите Ивайло Петков, който се справи със ситуацията. Удари на Красимир Гавазов и Георги Колев, озовали се на стрелкови позиции, бяха спасени от вратаря на “студентите” Виктор Владимиров. През тази първа част “черно-белите” водеха играта предимно в половината на домакините и подложиха на натиск своя съперник, но така и не успяха да реализират своите положения.

През второто полувреме в игра за двата отбора се появиха всички резервните футболисти. В 60-та минута Георги Колев изведе напред ОФК “Локомотив” (ГО) след точно изпълнен 11-метров наказателен удар. Али Ахмет отбеляза красиво попадение в 66-та минута на мача. С пропуски се отличиха Явор Генчев и Георги Колев.

На 07.08.21 г. ОФК “Локомотив” (ГО) гостува на ФК “Първа Атомна” (Козлодуй) в първия кръг на започващото първенство в Трета Северозападна лига.

ОФК “Локомотив” (ГО): Петков, Копаранов, Иванов, Илиев, Ахмед, Гавазов, Велчев, Генчев, Колев (к), Цачев, Байдаков

Share This:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*